Οι Φίλοι του Νομισματικού Μουσείου σας προσκαλούν στο Bazaar βιβλίων, το οποίο διοργανώνουν, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 12.00 το μεσημέρι έως 19.00, στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Η εκδήλωση στόχο έχει τη διάδοση της επιστημονικής σειράς της περιοδικής έκδοσης των Φίλων με το τίτλο «ὀβολός», όπου δημοσιεύονται τα Πρακτικά των Συνεδρίων που διοργανώνουν οι «Φίλοι», καθώς και τα κείμενα πρωτότυπων επιλεγμένων διαλέξεων διακεκριμένων επιστημόνων σε θέματα νομισματικής, ιστορίας και αρχαιολογίας. Επί πλέον η εκδήλωση αποσκοπεί και στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Εφέτος η σειρά «ὀβολός», συμπληρώνεται με τους νέους τόμους έκδοσης 2018 και συγκεκριμένα του ὀβολού αρ. 10 (Πρακτικά Συνεδρίου Άργους 2011, Το νόμισμα στην Πελοπόννησο) και του ὀβολού αρ. 13 (Πρακτικά της Διεθνούς Διημερίδας στη μνήμη Μάντως Οικονομίδου, Απρίλιος 2016).

Θα εκτεθούν επίσης προς διάθεση και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορικές εκδόσεις.

Τα βιβλία θα διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές.

Θα  ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από τη Μαντολινάτα του Κέντρου Μουσικής Παράδοσης «Φοίβος Ανωγειανάκης», από ώρα 20.00 έως 22.00. Προσκλήσεις θα διατίθενται στο γραφείο του Συλλόγου την Τετάρτη 8 Μαΐου, καθώς και κατά τη διάρκεια του Bazaar.

 

Σας περιμένουμε

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αρχείο