Αγαπητοί φίλοι,
Σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας, σε σας και τις οικογένειές, σας για το διάστημα που δεν επικοινωνήσαμε μαζί σας.
Δυστυχώς, η πανδημία δεν μας άφησε πολλά περιθώρια επικοινωνίας, καθώς ο εγκλεισμός για όλους μας ήταν και δύσκολος και αρκετά μακρύς.
Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος δεν μπορέσαμε να εκτελέσουμε το πρόγραμμά μας, και το κυριότερο δεν μπορέσαμε να διοργανώσουμε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να παρακολουθούμε παθητικά με θλίψη και αγωνία, όλον αυτό τον καιρό από τις τηλεοράσεις μας, το κακό που συνέβαινε γύρω μας σε όλο τον κόσμο και την εξέλιξη της κατάστασης.
Ευτυχώς για την πατρίδα μας τα πράγματα ήταν πολύ ήπια.
Τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και σιγά σιγά και με πολλές προφυλάξεις θα αρχίσουμε πάλι να κυκλοφορούμε.
Πιστεύουμε όμως ότι δεν είναι φρόνιμο, για το υπόλοιπο της περιόδου, να διοργανώσουμε εκδηλώσεις, διότι θα είναι δύσκολο για όλους μας, αφενός μεν να κυκλοφορούμε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αφετέρου να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους όλοι μαζί.
Είναι ίσως ασφαλέστερο να επανέλθουμε πάλι το φθινόπωρο, οπότε πιστεύουμε και ευχόμαστε ότι η πορεία της νόσου θα έχει περιοριστεί ή καλύτερα θα έχει βρεθεί το φάρμακο για τη θεραπεία της.
Αναφορικά με το θέμα των αρχαιρεσιών, θα είμαστε σε επιφυλακή και ανάλογα με την πορεία των γεγονότων θα μπορούσαμε, ίσως μέσα στον Ιούνιο, να τις διοργανώσουμε στον κήπο του Μουσείου, ή εάν αυτό δεν είναι εφικτό, αργότερα τον Οκτώβριο πάλι στον κήπο. Σε κάθε περίπτωση όμως η πορεία των γεγονότων θα καθορίσει το πρόγραμμά μας.
Ζητούμε την κατανόηση σας και σας ευχόμαστε να περάσετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι και με το καλό να βρεθούμε πάλι το φθινόπωρο με υγεία και αισιοδοξία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Ηώς Τσούρτη

Η Γενική Γραμματέας
Ιωάννα Κολτσίδα-Μακρή

Αρχείο