Προς την κυρία Μαρία Σακελλαροπούλου
Κοραή 14
166 74 – Γλυφάδα

Αγαπητή Μαρία,
Το ΔΣ των Φίλων του Νομισματικού Μουσείου σου στέλνει τα πιο ειλικρινή του  συλλυπητήρια για το χαμό του αγαπημένου συζύγου σου, και ιδιαίτερα αγαπητού σε όλους εμάς, Ανδρέα, ο οποίος με την ευγένεια και το χιούμορ του μόνο καλές αναμνήσεις μας έχει αφήσει.
Μαρία μας, η δική σου παρουσία στο συμβούλιο των Φίλων, σχεδόν από την ίδρυση του, στη θέση του Ταμία υπήρξε πολύτιμη. Προσέφερες τις υπηρεσίες σου αφιλοκερδώς και πάντα με σύνεση για το καλό του συλλόγου.
Η παρουσία σου, πάντα γελαστή, με ήπιους τόνους, συμβιβαστική και γελαστή υπήρξε παραδειγματική και σεβαστή στο συμβούλιο μας. Η συνεργασία μας υπήρξε εποικοδομητική και ευχάριστη.
Πάντα παρούσα με τον σύντροφό σου Ανδρέα σε όλες μας τις εκδηλώσεις, στα ταξίδια μας, στις ξεναγήσεις μας, στις διαλέξεις μας.
Για όλα τα παραπάνω, Μαρία μας, σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σου. Σου εκφράζουμε την αγάπη μας και σε διαβεβαιώνουμε ότι η απουσία σου από το Δ. Σ θα είναι πάντα αισθητή. Εκτιμώντας, λοιπόν, τις υπηρεσίες σου σε ανακηρύσσουμε παμψηφεί επίτιμο μέλος του Σωματείου μας.

Για το  Δ.Σ

Η Πρόεδρος
Ηώς Τσούρτη

Η Γενική Γραμματέας
Ιωάννα Κολτσίδα-Μακρή

Αρχείο